Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Neutrino Energy Benelux

Neutrino energie zal de mensheid onafhankelijk van energienetwerken en batterijen elektrische apparaten laten gebruiken. Middels continu aanwezige en bruikbare elektrische energie ongeacht tijdstip en locatie.

Een toekomst zonder opladers en stekkers waarbij elektrische apparaten zich continu automatisch voeden met neutrino energie. Ongemerkt, net als het ademen van de mens, naar behoefte. Implementatie van Neutrinovoltaic zal ongekende gevoelens van vrijheid gaan bieden.

"Groene Zaken brengt innovatieve en duurzaam opererende en producerende bedrijven, instanties en individuen met elkaar in contact via haar online platform."

De Neutrino Energy Group (NEG) brengt haar technologie graag onder de aandacht via dit platform en biedt belangstellenden de gelegenheid nader kennis te maken met deze ‘gamechanging’ technologie die met de wereldwijde implementatie ervan veel impact zal gaan hebben op ons dagelijks leven, de energietransitie(s) en bijdraagt aan een schoner en beter klimaat en aan een socialer en eerlijker verdeelde wereld.

Neutrino Energy, the energy of the future, your’s too!

Eddy Medema Neutrino Energy BeneluxEddy Medema
Directeur Neutrino Energy Benelux
www.neutrino-energy.com 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg de NEG via Twitter