om | nieuwe energie

Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland. Samen wekken we duurzame energie op in de eigen buurt van onze klanten. Door bijvoorbeeld een schooldak vol te leggen met zonnepanelen of een windpark te ontwikkelen. 100% groene en lokale energie, maar dan anders. 

om | nieuwe energie heeft namelijk geen winstoogmerk. Dat houdt in dat we alle opbrengsten kunnen investeren in het verlagen van de energietarieven en het ontwikkelen van nieuwe duurzame projecten. Daardoor krijgen we al sinds 2015 ieder jaar het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond, WISE en Natuur&Milieu.

En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee! Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame energie betaalbaar voor iedereen!

Wil je meer lezen over onze coöperatieve energie en welke lokale coöperatie er in jouw buurt zit? Of wil je vrijblijvend jouw energieprijs berekenen? Kijk dan eens op www.samenom.nl


Onze partners