Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

De partners van GroeneZaken zijn:

 Bovag Lease Fiets

Bovag Leasefiets

De Bovag leasefiets is een initiatief van Bovag, Enra verzekeringen en Friesland Lease. Als het gaat om woon-werk verkeer of lokaal zakelijk verkeer motiveren werkgevers, vanuit het MVO beleid, hun werknemers om steeds meer de auto te laten staan. Een fiets of (high speed) e-bike als alternatief voor de auto of openbaar vervoer scheelt tijd, ruimte en geld voor parkeren. 

Lees verder >

 debeterewereld klein logo

De Betere Wereld

Mediaplatform De Betere Wereld laat zien wat er allemaal te koop is als het gaat om een gezonde en bewuste lifestyle.
Informatie en inspirerende verhalen vindt je in ons magazine gratis verkrijgbaar in 1500 winkels, website, wekelijkse nieuwsbrief en social media kanalen.

Lees verder >

DutchSpirit

Dutch Spirit

Dutch Spirit produceert kwalitatief hoogwaardige duurzame kleding en levert bij voorkeur deze kleding aan mensen en organisaties die willen meehelpen aan het verder uitdragen van de hun boodschap van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees verder >

 logo duurzaam-actueel-1

Duurzaam Actueel

Duurzaam Actueel is het platform voor duurzaam nieuws! Wij bieden u deze site als verzamelpunt voor al uw nieuws rondom duurzaam wonen, werken, energie, bouwen en natuurlijk alle vormen van duurzame mobiliteit en duurzame voeding. Artikelen krijgen wij aangeleverd door diverse partijen zoals de overheid, provincies, instanties en het bedrijfsleven.

Lees verder >

ENF Foundation

ENF Foundation

ENF Foundation is in 2002 opgericht om het uitwisselen van kennis te bevorderen onder het motto: "Communiceren is moeilijk, zeker als je elkaar niet kunt vinden".
Dat heeft geleid tot mooie opdrachten, spraakmakende bijeenkomsten en de baanbrekende methode advanced networking. Meer over onze initiatieven vind u op deze site.

Lees verder >

 friesland-lease-logo

Friesland Lease BV

Friesland Lease is een toonaangevende en merk onafhankelijke leasemaatschappij voor auto`s, e-bikes en e-scooters, gevestigd in Noord-Nederland. Friesland Lease neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus.

Lees verder >

Logo-hansa-green GroeneZaken

Hansa Green Tour

De stichting Hansa Green Tour promoot duurzame technologie en hernieuwbare energie door inspirerende netwerk reizen langs duurzame ‘best practises’ te organiseren in Europa voor bedrijven en overheden. Alle deelnemers rijden daarbij zelf met elektrische auto’s en auto’s op groengas om de laatste stand van duurzame techniek zelf te zien, te voelen en te ervaren.

Lees verder >

Locaties met Meerwaarden Partner Groene Zaken - klein

Locaties met Meerwaarde(n)

Bij Locaties met Meerwaarde(n) vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, met meer waarden voor cultuur, natuur of mens.

Lees verder >

Logo NDD

Netwerk Duurzame Dorpen

Netwerk Duurzame Dorpen is een landelijk netwerk van dorpen die (samen) werken aan duurzame leefkwaliteit. Het netwerk organiseert de ontmoeting tussen dorpen, biedt een (internet) platform voor het delen van kennis en ideeën en laat dorpen elkaar inspireren.

Lees verder >

 rvo logo2

Rijksdienst voor ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland biedt subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. Niet alleen voor duurzaamheid maar ook voor innovatie en internationaal ondernemen.

Lees verder >

Partner worden van GroeneZaken

Wilt u meer informatie over het partnership met ons netwerk van duurzame bedrijven en de criteria rondom deze samenwerking?

Klik hier voor meer informatie >