Ten Stripes

Hi, wij zijn Ten Stripes: een strategisch marketingbureau met een missie. Wij helpen onze klanten met missiegedreven marketing. Marketing in de traditionele economie gaat ten koste van mens, milieu en economie. Dit is niet langer houdbaar. Daarom zetten wij ons elke dag in voor de nieuwe economie: een economie die de mensheid dient en waar menselijkheid centraal staat. Wij helpen organisaties onderdeel te worden van de nieuwe economie door missies tot leven te brengen en stap voor stap de sterkste merken te bouwen die écht ergens voor staan. De nieuwe economie is waardengedreven. Hierin is maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen noodzakelijk, maar het biedt ook een scala aan mogelijkheden voor ondernemers met een langetermijnfocus die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. 

Onze klanten

Waarom wij kiezen voor klanten met duurzame ambities? Omdat het onze missie is om de nieuwe economie groter te maken dan de traditionele economie, met marketing 3.0. Onze visie is om deze bedrijven te helpen groeien en bloeien met oprechte en ijzersterke verhalen, die vervolgens kunnen worden verspreid op het juiste moment via het juiste kanaal. En dat allemaal met intrinsiek gemotiveerde marketeers, die het beste willen voor jou én voor de wereld.

Marketing 3.0

Marketing 3.0 gaat over het verbeteren van de wereld met een rendabel concept, waarbij de menselijke maat centraal staat. Voor de optimale marketingaanpak beginnen we het liefst bij strategie en storytelling. Want zonder strategie geen marketingplan en zonder goed verhaal geen blije klanten. Zo stellen we je de vraag of jouw aspiraties voor duurzaam ondernemen uit de kern van je bedrijf komen? Heeft de hele organisatie een sterk gevoel bij de acties die jullie ondernemen om de wereld beter te maken? En hoe maak je de gemiddelde consument in één opslag duidelijk dat hetgeen dat je doet, je ook echt goed doet? 

Onze waarden

Missiegedreven of waardengedreven marketing werkt alleen als het gedragen wordt door de gehele interne organisatie. De verbinding leggen tussen de interne en externe organisatie doen we door de missie, visie en kernwaarden te formuleren. Op deze manier vertel je intern en extern hetzelfde verhaal vanuit de kern van je organisatie. Dat is wat een merk sterk maakt.

Dit zijn onze kernwaarden; 

Zorgzaam, gedreven en authentiek

Naast deze kernwaarden vinden we oprechtheid en hard werken belangrijk en zijn we ambitieus in het behalen van onze doelen.

Door een super persoonlijke aanpak, directe benadering (ja, we zeggen waar het op staat) en veel contact weet jij altijd waar we mee bezig zijn en hoe dat gaat. Want ook als we een fout maken of een experiment mislukt krijg je dat te horen. Door open en transparant te zijn hopen we samen met jou de basis te leggen voor een duurzame relatie.

www.tenstripes.nl

Onze partners