Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Pietro e Calore

Adres
Everingseweg 2
4436 AA Oudelande
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Pietro e Calore is dé specialist in hout en pellet gestookte cv-kachels, cv-haarden, fornuizen en ketels. Een hout cv-installatie is het duurzame alternatief voor een gasketel of waterpomp!

De combinatie van hout cv-installaties met energie opslag en zonneboilers ten behoeve van warm tapwater en cv-ondersteuning maakt Pietro e Calore tot een van de weinige bedrijven die complete installaties levert en heeft jarenlange ervaring in deze specifieke duurzame energiesystemen. Pietro e Calore staat voor kennis, kwaliteit en service!

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een van onze producten en er meer over wilt weten. Wij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste product, het product dat volledig aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, we rekenen graag uit wat onze installaties voor u kunnen opleveren! Dit geldt ook voor maatwerk! 

Het kan voorkomen dat het product wat u zoekt niet te vinden is op onze website. Neem dan zeker contact met ons op, want op dit moment staat ons volledige assortiment nog niet geheel op onze website. 

Milieubeleid

Biomassa is de komende jaren de grootste duurzame energiebron van de wereld. Bovendien is het een CO2-neutrale energiebron, zodat u het milieu spaart!

Onze producten zijn duurzaam en groen. Mogelijke brandstoffen zijn hout, houtsnippers of pellets. Met onze producten draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar kunt u ook nog eens enorm besparen op uw energiekosten!

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2005