Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Roudle

Adres
Amsterdamsevaart 274
2033AA Haarlem
Contactgegevens
06-28769187

Bedrijfsprofiel

Roudle is de slimme tool die laat zien op welke plek je het beste kunt afspreken met minimale reistijd, reiskosten en minimale CO2-uitstoot: Roudle verandert de manier van afspreken radicaal: Je geeft aan waar iedereen vandaan komt en hoe mensen reizen (auto of OV) en je ziet direct wáár je het best af kunt samenkomen, rekening houdend met het wegennet en de actuele dienstregelingen; het antwoord zal je verrassen, want je gevoel laat je vaak in de steek bij dit soort puzzels…Door op een verkeerde plek af te spreken maak je onnodig veel reistijd en –kosten, sta je onnodig in de file en wordt het milieu onnodig veel belast. Er valt al snel 20% CO2-uitstoot te besparen met het gebruik van Roudle, en soms nog veel meer.

Roudle.com is ontstaan vanuit de praktijk, of -anders gezegd- vanuit een frustratie: Iedereen kent wel de puzzel die je krijgt als je met een groepje mensen wilt afspreken; spreek je rond Utrecht af, of toch in Almere, Zwolle of Breda? Hier hebben we Roudle voor gemaakt. Voor jou, en een beetje voor onszelf, zodat we met elkaar minder reiskilometers hoeven te maken, minder filefrustraties hebben en bijdragen aan een beter milieu.

Je kunt Roudle meteen gratis gaan gebruiken via roudle.com of eerst de uitleg lezen.

 

Roudle wil dé wereldwijde tool worden die mensen gebruiken voor locatiebepaling en meetings. Roudle kan ook jouw organisatie helpen in het creëren van nieuwe maatwerkdiensten,… we komen hier graag eens een kop koffie over drinken! 

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Branche: Mobiliteit
Keurmerken