Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Schulz Systemtechnik B.V.

Adres
De Gruisdonk 41
5928 RT Venlo
Contactgegevens
+31(0)773744396

Bedrijfsprofiel

Schulz Systemtechnik BV (nl.schulz.st) is een dochteronderneming van het duitse Schulz (www.schulz-gruppe.st), een van de grotere duitse industriele installatie bedrijven met jarenlange ervaring en veel expertise.

Als dochteronderneming zijn wij reeds geruime tijd actief in de Benelux. Schulz Systemtechnik BV houdt zich bezig met het verkopen en installeren van verschillende electrische installaties, waaronder pv installaties. De pv installaties zijn voor bedijven verkrijgbaar vanaf 0,99 euro per Wp incl. btw, voor particulieren vanaf 1,29 euro per Wp incl. btw.

Op het gebied van zonne-energie bieden wij pv installaties op maat en werken wij uitsluitend met zonnepanelen en omvormers van hoogwaardige kwaliteit van toonaangevende fabrikanten zoals Yingli Solar, Delta Energy Systems en SMA Solar Technology AG.

Naast zonne-energie houden wij ons ook bezig met andere vormen van duurzame energie zoals wind en biogas. Om onze klanten te voorzien van windenergie en biogas installaties werken wij onder andere samen met de zusterbedrijven Linden Energy (www.lindenenergy.com) en EnviTec Biogas (www.envitec-biogas.de).

Groenezaken

Milieubeleid

Duurzame energien hebben de toekomst en zijn daarnaast financieel gezien ook erg aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven/instellingen.

Zelf heeft Schultz Systemtechnik BV ook geinvesteerd in duurzame energie. Op ons bedrijfspand is een pv installatie gemonteerd met een vermogen van 5,6 kWp waarmee wij voor 50 % zelf voorzienend zijn, een bijdrage leveren aan de COreductie en de levensduur van het dak verlengen.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2008