Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Servaplant BV

Adres
IJsseldijk 351
2922 BK Krimpen a/d IJssel
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Al sinds 2006 levert Servaplant innovative diensten en producten om plantenteelt en groenvoorziening duurzamer te maken.

innovatie voor duurzaam groen

Onze kracht is de combinatie van kennis en product. In samenwerking met gespecialiseerde bedrijven, instituten en laboratoria ontwikkelen wij oplossingen op het gebied van bodemomstandigheden en plantengroei.

kennis analyse advies product

Op basis van bodem-, blad- en wortelanalyses adviseren wij bodemverbetering en bemesting die optimaal is afgestemd op de conditie van de bodem en de behoeften van het gewas. Wij leveren speciale biologische, organische en minerale bodemverbeteraars en meststoffen van natuurlijke oorsprong. Het zijn innovatieve producten die bij onze duurzame aanpak passen, producten die werken en die elkaar aanvullen en versterken.

bodem en plant, wij pakken het grondig aan

Een actief bodemleven vormt de basis voor een vitale groei van planten. Mycorrhiza-schimmels spelen daarbij een belangrijke rol als natuurlijke schakel tussen plant en bodem. Vanuit onze langdurige onderzoekservaring ondersteunen wij de toepassing van deze bodemschimmels in de praktijk door onderzoek en advies op maat en het leveren van hoogwaardige entstoffen.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2006
Branche: Industrie