Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Smaackmakers Experience

Adres
Oudezijds Voorburgwal 326
1012 GM Amsterdam
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

The Food Shake-Up

Wij zijn Smaackmakers. Wij werken met veel passie aan een ander en duurzamer voedselsysteem. We inspireren en adviseren organisaties richting beter, gezonder en duurzamer voedsel. Gordels vast, servet om!

Wat doet smaackmakers?

Smaackmakers’ Incorporated
Via ons traject van kantineverduurzaming helpen we cateraars en bedrijven aan een lagere foodprint, een inspirerend kantine-assortiment en gezonde medewerkers. Met ons 10-stappenplan pakken we precies die dingen aan die nodig zijn: van workshops voor keukenpersoneel tot een kantinescan en de nodige interventies. En van voordelen van verandering tonen met inspirerende presentaties voor het gehele bedrijf tot tools & concepten voor in de kantine, interne communicatie en educatie.

Smaackmakers’Advies

Horecaondernemers, productleveranciers en start-ups in food brengen we advies en inspiratie rond duurzaam eten. We organiseren proeverijen met de nieuwste duurzame producten, geven tours langs vernieuwende horeca- en foodwinkelconcepten en bieden kennis en houvast met workshops op maat.

 Smaackmakers’ Experience:

Onze leukste en lekkerste manier om duurzaam eten aan te kaarten, is onze interactieve ‘Experience’. Een combinatie van heerlijk, duurzaam eten en een interactief verhaal over voedsel en de mogelijkheden die verandering biedt.

Milieubeleid

Waarom Smaackmakers?

Wat wij eten houdt 1 op 1 verband met grote duurzaamheidsuitdagingen, zoals klimaat, milieu en onze gezondheid. En met 9 miljard mensen in 2050, is een ander eetpatroon pure noodzaak. Met veel enthousiasme schudden wij het huidige systeem op en geven we smaack aan verduurzaming. Een ander voedselsysteem en een ander voedselpatroon zijn twee zeer noodzakelijke stappen voor het welzijn van het milieu de aankomende jaren. Wij willen die verandering veroorzaken door te laten zien hoe lekker die duurzame keuzes op je bord uitpakken en hoe gezond ze ook zijn.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2013