Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Smoek wonen

Adres
Groenestraat 266
8261 VN Kampen
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Smoek wonen is een unieke woning decoratie, lifestyle en cadeau winkel met veelal unieke producten. Wij geloven in hergebruiken van artikelen, producten die handgemaakt zijn, natuurlijke en duurzame spullen en natuurlijk zo veel mogelijk een eerlijke prijs voor de producent.

Bij ons kunt u terecht voor duurzame meubels, voor dat handgemaakte lampje uit Turkije of die heerlijke pashmina sjaal uit India. Ons assortiment bestaat uit diverse meubels waaronder de scrapwood collectie van Otentic (sloophout meubelen), industriĆ«le woon accessoires en aankleding van over de hele wereld. Doordat wij dit bedrijf gestart zijn vanuit een passie voor fijne, eerlijke en unieke artikelen, wisselt ons aanbod veelvuldig en proberen we altijd weer nieuwe ideeĆ«n te brengen. 

Een deel van onze artikelen importeren we zelf en een deel komt via partners van ons, echter zoveel mogelijk op basis van eerlijke handel en zorg voor de natuur. Meer over ons en onze manier van werken vindt u hier

Winkelen en bestellen gaat bij Smoek veilig en eenvoudig, u kunt terecht in onze winkel in Kampen (op afspraak en vaak op zaterdag). Bij de webshop waar u veilig en vertrouwd via Ideal kunt betalen, en op een van de beurzen of fairs waar we staan. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid bij u langs te komen. Via een online programma kunnen wij vele producten aan u digitaal laten zien.

Milieubeleid

Onze producten worden geselcteerd op duurzaamheid, wij bundelen zendingen vanuit verre landen om op die manier uitstoot te verminderen.

Daarnaast hergebruiken wij al het verpakkingsmateriaal en gebruiken zoveel mogelijk snel afbreekbare verpakkingsmaterialen.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Branche: Winkels