Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

SodaStream Internationaal BV

Adres
Provinciënbaan 16
5121 DL Rijen
Contactgegevens
0031-161-228100

Bedrijfsprofiel

Het is onze missie om het plastic afval tegen te gaan. Met SodaStream verander je kraanwater in verfrissend bruisend water. Met dank aan alle SodaStream-gebruikers hebben we alleen al in 2017 wereldwijd 3,5 miljard plastic flessen bespaard.

Het is ons doel om mensen aan het denken te zetten over de huidige manier van water- en frisdrankconsumptie en het bijbehorende plastic verbruik. Uiteindelijk willen we consumenten bewegen om bewust te kiezen voor minder plastic en slimmer gebruik te maken van SodaStream’s duurzame alternatief.

  • Met SodaStream maak je kraanwater bruisend in een handomdraai. Vervolgens kan je een smaakje toevoegen en zo maak je je eigen favoriete drankje snel thuis klaar, zonder verbruik van vervuilende plastic wegwerpflessen.
  • Meer dan 2,000 werknemers wereldwijd
  • Meer dan 30 nationaliteiten vertegenwoordigd binnen het bedrijf
  • Hoofdkantoor in Israël
  • Productievestigingen in: Australia, China, Duitsland, Israël, Nederland, Zweden, VS en Zuid Afrika
  • SodaStream houdt zich strikt aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie
Milieubeleid

We hebben een visie van een schone, gezonde planeet - dit is wie we zijn en om die reden zijn wij een bruisende revolutie begonnen.

Terwijl Big Soda trouw blijft aan zijn verouderde business model en 629 miljard flessen produceert en transporteert per jaar...

Leveren wij, SodaStream, geen water, of flessen frisdrank of blikjes, ... wij zorgen enkel voor de bubbels die worden geserveerd in een herbruikbare fles.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: > - 250
Oprichtingsjaar: