Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Solarstream Nederland

Adres
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Solarstream Nederland, opgericht in 2009, is een jong en energiek bedrijf met een op de toekomst gerichtte blik. Wij gaan voor een duurzame samenleving. Samen met onze klanten en leveranciers komen wij steeds verder in het ontwikkelen en vormgeven van ons totaalconcept. Ons concept bestaat uit de beste oplossingen in de markt, voor onze klanten en het milieu.
Solarstream Nederland bestaat uit een team professionals die zich samen op een ‘no-nonsense’ manier inzetten voor een duurzame energievoorziening voor zoveel mogelijk mensen.

Wij bieden een volledig pakket van producten en diensten aan;

  • Advies
  • Levering
  • Installatie
  • Service & onderhoud
  • Engineering
  • Haalbaarheidsstudies
Milieubeleid

Solarstream Nederland stimuleert samen met Greenchoice, dé groene energieleverancier van Nederland, het gebruik van zonne-energie onder onze klanten.

Greenchoice mag zich oprecht de beste en groenste leverancier van Nederland noemen. Wanneer u zonnepanelen aanschaft, levert energie afnemen bij Greenchoice u nog een aantal voordelen op:
Greenchoice levert een hogere terugleververgoeding dan andere leveranciers wanneer u meer verbruikt dan opwekt. Bij Greenchoice mag u onbeperk salderen en krijgt u voor alle stroom die u teruglevert altijd precies dezelfde vergoeding als de prijs die u betaald voor de afname van stroom.

Daarnaast ontvangt u 0,5 cent korting op elk gekochte kWh bij Greenchoice wanneer u klant bent van Solarstream Nederland.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2009