Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

SoloBioMooi.nl

Adres
Hoofdstraat 108
3972 LD Driebergen
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

SoloBioMooi: natuurlijke (ECO) huidverzorging, make-up en cosmetica.

SoloBioMooi zoekt de mooiste merken en producten voor je uit. We testen de producten zelf én bekijken de ingrediënten. Pas als het product is goedgekeurd komt het in de shop. Met zoveel producten én het gehele assortiment van elk merk behoort SoloBioMooi tot de top in bio huidverzorging van Nederland.  

Daarnaast vinden we service bij SoloBioMooi erg belangrijk. Zo hebben we de meest soepele Leveringsvoorwaarden van Nederland, betaal je onder de €45,- slechts € 1,95 verzendkosten en daarboven zelfs helemaal niets. Een is retourneren kosteloos. Kortom; de mooiste producten, de mooiste service.

Onze merken: Aleppo-ZeepAmanpranaArganolie-CactusvijgolieBenecosBiosolis-zonnebrandDr. HauschkaErbavivaFlorameGreensweet SteviaHairwonderHarmonieHumble-BrushIndemneLaveraLiving NatureLogonaLoveaManuka-HealthNeobio-Ihre-KlassikerRS Natural CosmeticsSantaVerdeSanté-CosmeticsSavon de MarseilleSoley OrganicsSukiSuperfood & RawfoodSurya-BrasilTasty-SkincareThe-Ohm-CollectionWeleda .... en elke maand komen er nieuwe merken bij :-)

Milieubeleid

Alle biologisch gecertificeerde producten zijn biologisch gecertificeerd omdat de fabrikanten voldoen aan een heel scala van milieu eisen. 

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2012
Keurmerken