Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Steven Jansen onderhoud en schilderwerk bv

Adres
Jean Monnetpark 17
7336 BB Apeldoorn
Contactgegevens
055 - 542 40 79

Bedrijfsprofiel

Steven Jansen Onderhoud en Schilderwerk is sinds het begin, nu 33 jaar geleden, gevestigd in Apeldoorn. Een kerngezond bedrijf met een uitstekende reputatie en oog voor verantwoord en duurzaam ondernemen.

Het diverse en steeds maar groeiende klantenbestand bestaat uit particulieren en bedrijven, overheden en instellingen. Het meedenken met die klanten bij het vinden van passende oplossingen ziet Steven Jansen Onderhoud en Schilderwerk als hun uitdaging.

De focus ligt op klanten in en rond Apeldoorn. Hier wil Steven Jansen Onderhoud en Schilderwerk in de toekomst mensen helpen die langer in hun eigen woning willen of moeten blijven wonen, door te voorzien in hun onderhoudsbehoefte. De visie voor de toekomst: mensen en organisaties ontzorgen door het totale onderhoud te regelen.

Bent u op zoek naar een schilder in Apeldoorn en omstreken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wellicht verzorgt Steven Jansen Onderhoud en Schilderwerk binnenkort ook het (schilder)onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 25 - 250
Oprichtingsjaar: 1980