Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Sustainable Style

Adres
Nieuwveenseweg 22A
2421 LC Nieuwkoop
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Sustainable Style is een eendaagse training voor een duurzame kledingstijl op het werk. Professionals leren hoe ze een zakelijke kledingstijl ontwikkelen die past bij hun werkomgeving, klantenkring, loopbaan en ambities. Daarbij is bijzondere aandacht voor duurzame keuzen. Zodat deelnemers een frisse, faire en fraaie garderobe kunnen opbouwen om effectief te communiceren op het werk.

Een training Sustainable Style is geschikt als onderdeel van het opleidingstraject van bedrijven en organisaties. Daarnaast is de training geschikt als teamdag of bedrijfsuitje. Trendanalist Lynsey Dubbeld en image consultant Claudia Hulshof ontwikkelden het trainingsaanbod speciaal voor professionals die serieus werk maken van MVO. Op verzoek zijn minitrainingen, workshops en lezingen mogelijk, en met enige regelmaat vinden trainingen plaats voor zzp’ ers.

Milieubeleid

De trainingen Sustainable Style worden waar mogelijk georganiseerd op duurzame locaties, zoals conferentiecentra met een Green Key keurmerk. Daarbij krijgen deelnemers aan de training bij voorkeur een duurzame (biologische) lunch en verantwoorde (fairtrade) koffie en thee.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2015