Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

TBK Technisch Aannemer

Adres
Lorentzlaan 9
3401 MX Ijsselstein
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Elektrotechnische, werktuigbouwkundige en bouwkundige werkzaamheden, beveiliging, ICT en besturingstechniek … allemaal disciplines waarbinnen TBK Technisch Aannemer werkzaam is. Advisering, engineering, realisatie, service en onderhoud en projectmanagement zijn de diensten die zij verlenen onder deze disciplines.

Ingewikkeld? Nee hoor. Het komt eenvoudigweg hierop neer: TBK Technisch Aannemer is er voor al uw installaties vanaf het allereerste begin. Op alle mogelijke manieren ondersteunen zij u en realiseren zij voor u installaties die passen bij uw situatie. Met optimale service en onderhoud.

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 25 - 250
Oprichtingsjaar: