Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

The Notepad Factory

Adres
Galliërsweg 1
5349 AT Oss
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

The Notepad Factory is een drukkerij uit het Brabantse Oss die o.a. gespecialiseerd is in het bedrukken van schrijfblokken, notitieblokken en kladblokken. Deze worden voorzien van een logo, slogan of huisstijl. The Notepad Factory is de grootste producent van deze blokken in Nederland en kan hierdoor leveren tegen scherpe prijzen tegen hoge kwaliteit.

Milieubeleid

The Notepad Factory voldoet aan de Verklaring Duurzaam Inkopen van Agentschap NL (SenterNovem). Aandacht voor het milieu is een belangrijk speerpunt voor het bedrijf. Sinds 2007 is The Notepad Factory in het bezit van het FSC certificaat. Daarnaast wordt er gewerkt met schrijfblokken van Gaiakraft stonepaper. Deze notitieblokken zijn gemaakt van mineraalpoeder, dus er worden geen bomen in verwerkt.

Er zijn ook notitieboeken van Appeel verkrijgbaar. Deze worden gemaakt van gerecyclede leerresten en appelschillen. Al deze schrijfblokken en notitieboeken kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo, slogan of huisstijl. En zijn een verantwoord relatiegeschenk, give away of promotie item.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 1869
Branche: Grafimedia
Keurmerken