Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

The Steamcompany

Adres
Kweldergras 5
9738 AJ Groningen
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

The Steamcompany is een innovatief en duurzaam stoomreinigingsbedrijf. Door de inzet van mobiele bedrijfswagens die zijn uitgerust met verschillende stoommachines, kan iedereen rekenen op maatwerk. Particulieren met auto, bank of tapijt, en instellingen zoals ziekenhuizen, sportscholen, kinderdagverblijven en hotels kunnen bij The Steamcompany terecht voor al hun schoonmaakwerk.

Milieubeleid

In 2013 heeft The Steamcompany subsidie ontvangen van het Programma Innovatief en Duurzaam MKB Groningen , een initiatief van de Provincie Groningen. Wij zijn bijzonder blij met deze erkenning van de innovatieve en duurzame kracht van The Steamcompany.


Wie voor The Steamcompany kiest, kiest voor groen. Bij stoomreiniging is het waterverbruik minimaal en wordt het gebruik van chemicaliƫn aanzienlijk gereduceerd. Dat is goed voor mens en milieu, in tegenstelling tot de traditionele schoonmaakmethodes.

Duurzaam reinigen is in de bedrijfsvoering van The Steamcompany ook gekoppeld aan duurzaam rijden. De bedrijfswagen rijdt op groen gas (CNG), en met diezelfde schone brandstof wordt de generator aangedreven waarmee de stoom wordt opgewekt. Dit concept is ontwikkeld door The Steamcompany. In tegenstelling tot veel concurrerende bedrijven maken wij geen gebruik van diesel als brandstof. Het unieke mobiele concept van The Steamcompany zorgt voor duurzame mobiliteit in het kwadraat!

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 1997