Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Triple E International B.V.

Adres
Mercatorweg 1
8501 XK Joure
Contactgegevens
+31 513 82 00 30

Bedrijfsprofiel

Triple E maakt met haar unieke productieproces lichtgewicht meubilair, zoals tafels en podiumdelen. Alle producten zijn licht in gewicht én oersterk. Daarnaast zijn ze ergonomisch verantwoord, duurzaam en hebben alle producten een goede prijs-kwaliteitverhouding.  Duurzaamheid is voor Triple E geen begrip maar een manier van werken!

Milieubeleid

Sinds 1998 produceert Triple-E bewust zo duurzaam mogelijk. Voor de productie van de innovatieve producten worden de grondstoffen vlas en polyurethaan gebruikt, een duurzaam composiet. Hierdoor is er minder materiaal nodig om dezelfde sterkte te bereiken en dat bespaart materiaal en gewicht. Dit resulteert in een lagere energievraag tijdens het productieproces en dat is weer gunstig voor de CO2 uitstoot.

Met People (mensen), Planet (aarde/milieu) en Profit (winst) als leidraad proberen veel bedrijven duurzamer te werken. Maar lang voordat maatschappelijk verantwoord ondernemend Nederland met deze drieslag aan de gang ging, werkte Triple-E met een eigen variant. Ecologisch, Ergonomisch en Economisch.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 1998
Branche: Industrie
Keurmerken