Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Verbindingsgeschenk

Adres
Prinses Margrietstraat 20
1111EG Diemen
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Een verbindingsgeschenk geef je niet zomaar!

Met een VERBINDINGSGESCHENK geef je meer dan een cadeau. Je geeft een creatief geschenk gemaakt van gerecycled materiaal. Hiermee hoop je de ontvanger te inspireren om samen op een creatieve manier met het verduurzamen van de wereld bezig te gaan. Een verbindingsgeschenk is nooit voor één persoon, het is altijd om iets te delen met elkaar.

Geniet van dit boeket . Hergebruik van producten is een kleine stap. Wie weet inspireert dit VERBINDINGSGESCHENK om samen verantwoorde keuzes te maken, op het werk of privé.

Relatiegeschenk, Wanddecoratie of Persoonlijke herinnering, Wij maken van uw overgebleven materialen een sfeervol en duurzaam verbindingsboeket voor in uw winkel, receptie of relatie.Een stukje kunst welke wij voor u persoonlijk zullen verzorgen met oog voor detail.

Wij maken uw  boeket kunstwerk graag op maat! Zo kunnen wij een logo verwerken in het boeket of er een thema aangeven. Fiets onderdelen toevoegen Denk daar bij aan een restaurant – keuken - doe het zelf gereedschap (hamer, nijptang, zaag, schroevendraaier etc.) of lampen, ziekenhuis (injectiespuit, stethoscopen, etc.), waterzuivering (kraan, douchekop, vergiet, zeef, flesjes, zwanenhals etc.) of iets anders.Laat het ons weten!

Verbindingsgeschenk is een duurzaam initiatief welke is van ontstaan tijdens een van de DORA ( Duurzame Ondernemers Regio Amsterdam ) netwerk avonden.

www.verbindingsgeschenk.nl 

 

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2014