Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

VillaLana

Adres
Kamerlingh Onnesweg 260
1223 JR Hilversum
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

VillaLana dat is online verkoop van 100% natuurlijke producten. VillaLana heeft een mooie collectie toppers, dekbedden, plaids & dekens, kussens van uitsluitend wol en soms een beetje katoen.

Wol is een natuurproduct met fantastische kwaliteiten, die bij lange na niet te evenaren zijn door kunststoffen. Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de voordelen van wol. Slapen op een topmatras van wol is heerlijk, een wollen deken op de bank is gezellig en mooi, een plaid voor onderweg is warm en handig. Wol is zacht, warm, hypoallergeen, ventilerend en zeer comfortabel. Wij zijn blij dat we zulke mooie producten kunnen aanbieden. En we vinden het belangrijk en leuk om wat meer te vertellen over wol. VillaLana is dol op wol. 

Milieubeleid

We letten er op dat er bij de fabricage van de producten gebruik wordt gemaakt van innovatieve en milieuvriendelijke technieken. Wij geloven in de kracht van de natuur én in de technische capaciteiten van de mens om het beste uit de natuur te halen. Wol is duurzaam, een bewust productieproces hoort daarbij. De prijs is ook een factor; deze mag niet te hoog zijn en moet in redelijke en eerlijke verhouding staan tot de totstandkoming van het product.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Branche: Winkels