Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Viridian Solar Nederland

Adres
Barchemseweg 56
7261 DD Ruurlo
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Viridian Solar ClearlineFusion, hét beproefde systeem voor volledige dakintegratie van solar PV

Viridian Solar Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van Viridian Solar, een Britse producent van kwalitatief en esthetisch hoogwaardige zonnepanelen voor volledige dakintegratie in hellende daken tussen de 20° en 60° (zgn. indakzonnepanelen). Een toonaangevend product van Viridian Solar is ClearlineFusion, een beproefd systeem voor dakintegratie van solar PV.

Een toenemend aantal installateurs, bouwbedrijven en vastgoedontwikkelaars gebruikt het Viridian Solar ClearlineFusion indakzonnepanelensysteem voor dakintegratie van PhotoVoltaïsche (PV) zonne-energie als alternatief voor de plastic tray-systemen die tot nu toe veelal werden toegepast. Met Viridian Solar ClearlineFusion zijn er geen extra panlatten, plastic bakken, EPDM-onderlagen, folies, uiteenlopende fabrikanten voor de diverse onderdelen en aparte gootstukken benodigd. Bovendien is Viridian Solar ClearlineFusion veel makkelijker te verwerken omdat er veel minder losse onderdelen zijn. De installatietijd is vele malen sneller en Viridian Solar ClearlineFusion ziet er bovendien fantastisch uit. Viridian Solar ClearlineFusion heeft ook een zeer hoge windbelasting (5.300 Pa) zonder extra bevestigingsmateriaal te hoeven toepassen. Tevens hebben de diverse Fusion-gootstukpakketten allemaal eigen kleurcodes, waardoor verwerking van het product sterk is vereenvoudigd.

Waarom Viridian Solar ClearlineFusion?

• Economisch: de prijs is vergelijkbaar met opdak PV systemen van A+ kwaliteit.

• Poly en Mono Viridian Solar Clearline PV16-indakzonnepanelen (270Wp, 280Wp en 300Wp met PERC-technologie).

• Portret- en landschapsgerichte configuraties mogelijk, ook 'getrapte' versies zijn in beide gevallen mogelijk.

• Compact: de afstand tussen de horizontale rijen is slechts 5mm. Tussen de verticale kolommen is de afstand slechts 30 mm.

• Snel: installatietijden van minder dan 1 uur per kilowattpiek zijn gemakkelijk haalbaar. De gepatenteerde verbindingsmethode betekent dat panelen eenvoudig aan elkaar kunnen worden geschoven om een weerbestendige en veilige bevestiging te creëren.

• ‘Strak’ aanzicht: niet zichtbare klemmen zorgen voor een optimale esthetiek.

• Eenvoudig: Viridian Solar ClearlineFusion beschikt over uitzonderlijke brandprestaties, windweerstand en weerbestendigheid zonder extra benodigde afdekkingen, plakrollen of brandwerende materialen. Alles dat benodigd is bevindt zich namelijk in de Fusion-gootstukpakketten.

• Robuust: gecertificeerde windweerstand is meer dan vier keer hoger dan van concurrerende producten.

• Universeel: kan worden toegepast in alle veelgebruikte dakpannen, leien en rieten kappen.

Viridian Solar Nederland ondersteunt in de ontwerpfase (in casu het aanleveren van optimale configuratie-ontwerpen dan wel het controleren op mogelijke 'clashes' van reeds bestaande ontwerpen), verzorgt de levering van de gewenste Viridian Solar ClearlineFusion-configuraties via geselecteerde distibutiepartners en de begeleiding van installerende partijen die voor de eerste keer ClearlineFusion installeren d.m.v. grondige installatietrainingen on-site of incompany.

Milieubeleid

Hernieuwbare energie is duurzaam. Viridian Solar Nederland heeft als bedrijfsbeleid het aspect van duurzaamheid door te voeren in de door haar geleverde producten, af te geven adviezen en onderhoud van het relatienetwerk. Het doel is voor betrokken partijen wederzijdse voordelen te behalen en dat vormt tevens een belangrijk aspect in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2014