Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

WeGo

Adres
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam
Contactgegevens
020-7055187

Bedrijfsprofiel

WeGo levert een accuraat en gebruiksvriendelijk reserverings- en ritadministratie systeem voor alle auto’s in het wagenpark. De auto’s worden onderling gedeeld en zo kan het aantal auto’s binnen het wagenpark efficiënter gebruikt worden, waardoor het wagenpark mogelijk kan krimpen. Dit bespaart in kosten, heeft een positieve invloed op het milieu en is een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. WeGo Zakelijk biedt een kostenbesparende oplossing aan bedrijven, organisaties en gemeenten om hun wagenpark en rittenadministratie gemakkelijk te optimaliseren. 

WeGo biedt ook een online platform waarmee particulieren op een veilige manier elkaars auto kunnen huren. Via het online platform geeft de eigenaar aan wanneer de auto beschikbaar is en wat de huurprijs is, en de huurder reserveert de auto die hem of haar bevalt en in de buurt staat. 

WeGo is boven alles een platform van en voor de samenleving. Onze filosofie is simpel: als je deelt, krijg je meer terug!

wego

Milieubeleid

WeGo zet zich in voor duurzame mobiliteit. Wij sporen iedereen aan om na te denken over hoe en waarom ze zich verplaatsen, en om te kiezen voor de meest duurzame optie. Het is begrijpelijk dat veel mensen voor de vervuilende optie van de auto zullen (blijven) kiezen, want een auto is gemakkelijk. Gelukkig kun je ook als autorijder bijdragen aan een beter milieu door te kiezen voor WeGo; de productie van nieuwe auto's kan omlaag, bewuster rijgedrag door mensen die deelnemen aan autodelen en minder drukte op de openbare ruimte. 

 

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Branche: Mobiliteit