Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Wol zo Eerlijk

Adres
Brinkstraat 2A
9481 BJ Vries
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

www.wol-zo-eerlijk.nl is een webwinkel -met daarnaast een winkellocatie in Vries- in duurzame handwerkmaterialen, voor haken en breien. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzame kenmerken: biologisch, milieu- en diervriendelijk, vrij van kinderarbeid en met een eerlijke prijs voor alle in de keten betrokken partijen. Kortom wol, katoen en breinaalden met een goed, transparant verhaal.

Bij Wol zo Eerlijk kun je terecht voor brei- en haakgarens van Hollandse bodem, zoals Texelse Schapenwol en Groene Hart wol. Of unieke handgeverfde merinowol uit Zuid-Afrika en Moeke Yarns eco garens uit Roemenië. Ook kun je hier terecht voor een unieke collectie in eigen huis getwijnd Unikat verloopgaren van GOTS gecertificeerd bio katoen. En de hippe houten breinaalden uit Berlijn? Ja, ook die zijn duurzaam geproduceerd.

Milieubeleid

Wol zo Eerlijk stelt kritische vragen: Waar komen de grondstoffen vandaan? Waar en onder welke omstandigheden wordt er geproduceerd? Hoe wordt er omgegaan met dieren? En welke maatregelen nemen leveranciers en producenten ten aanzien van het milieu? 

Behalve het bieden van eerlijke producten - beter voor mens, dier en milieu - wil Wol zo Eerlijk zo maatschappelijk verantwoord mogelijk ondernemen. Zo wordt er alleen geprint indien nodig en op gerecycled papier. Drukwek, zoals visitekaartjes en wikkels, worden uitsluitend gedrukt op FSC gecertificeerde papiersoorten. Voor het verzenden van bestellingen kiest Wol zo Eerlijk voor hergebruik van dozen en verpakkingsmaterialen. 

Ook in het atelier van Wol zo Eerlijk wordt bewust gewerkt. Afvalscheiding, hergebruik van materialen zijn volstrekt normaal en er wordt zuinig omgegaan met energie en water

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Branche: Winkels
Keurmerken