Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

WRKPLTS voor Kunst, Educatie en Creatie

Adres
Stuurboord 13
3261EW Oud Beijerland
Contactgegevens
0626440822

Bedrijfsprofiel

Duurzaam Kunstenaar.

Mijn werk bestaat uit assemblages van verschillende (toevallige) materialen. Ik maak gebruik van 100% duurzame verf op basis van lijnolie.


Mijn werk gaat nergens over, het bestaat gewoon.
Ik wil daarmee zeggen dat het materiaal het verhaal verteld en dat ik daar verder niet zo veel aan toe voeg. Wel blijkt het werk door het vaak ruwe karakter van het materiaal voortdurend te verassen. Je ziet heel vaak weer nieuwe dingetjes. Naast mijn werk geef ik workshops op basisscholen en ook daar werk ik met toevallig materiaal. Ik probeer hiermee de leerlingen met hun eigen fanatasie en crativiteit hun gaan te laten gaan. Dit lukt wonderbaarlijk altijd.

Milieubeleid

Met mijn werk wil ik mensen overtuigen dat ze zorgvuldiger met de wereld moeten omgaan. Daarom daag ik (duurzame) ondernemers uit om werk van mij te kopen alszijnde een Statement on the wall.
Ik werk aan huis. Maak weinig gebruik van electrische gereedschap. Maak uitsluitend gebruik van bestaand materiaal.  Drijf, sloop- en pallethout vormt de basis. Sinds kort gebruik ik ook een meer milieuvriendelijke lijm.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2007