Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

zero2green Electric Courier Services

Adres
V. Wassenaerlaan 43
1215 PA Hilversum
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Met spoed een pakketje versturen maar het mag niet teveel kosten? 

Dan ben u bij zero2green aan het juiste adres! Als bonus vervoert zero2green het volstrekt duurzaam en schoon.

Met 100% duurzame koeriers biedt zero2green daadwerkelijke oplossingen voor interstedelijke distributie voor bedrijven en organisaties die echt gaan voor groen.

Passie is voor zero2green het verbeteren van de kwaliteit van de lucht die we constant inademen en het reduceren van de gevaarlijke uitstoot van uitlaatgassen in en rond onze steden.

Niets doen aan duurzaamheid is in de huidige tijd geen optie meer. Maar hoe zeer de meeste organisaties niets liever willen dan duurzaam ondernemen lukt het niet altijd 100%.

Naast het daadwerkelijk vervoeren biedt zero2green ook advies en kunnen we u in contact brengen met de juiste partner(s) om u duurzaam op weg te helpen.

Wilt u wel schoon en duurzaam vervoeren maar weet u niet waar te beginnen, of wilt u een update over de huidige stand van zaken m.b.t. elektrisch vervoer of alternatieven of wilt u uw logistieke keten op duurzaamheid laten doorlichten, dan bent u bij ons aan het juiste adres..

Uw zending is bij ons in goede en “groene” handen en wordt met uiterste zorgvuldigheid en met gepaste aandacht behandeld. Uw partner, zero2green, staat voor betrouwbaarheid en eerlijkheid, en voor openheid en communicatie. Bij goed communiceren hoort ook goed luisteren en goed bereikbaar zijn. Dat is voor ons net zo belangrijk als stiptheid en snelheid, een koerier is immers een verlengstuk van uw bedrijf en dus ook het gezicht van uw bedrijf naar buiten toe.

Wij gaan integer en respectvol om met uw zending. Dat zit in ons DNA. Evenals duurzaamheid en emissieloos leveren.

zero2green Chauffeur Services

Zoekt u een chauffeur voor uw duurzame event om gasten te vervoeren? Zoek niet langer, ook daar kan zero2green u in voorzien. Geheel emissieloos worden uw gasten in stijl vervoerd van en naar het event. Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 035 2055 035.

Organisaties worden door zero2green uitgedaagd nu daadwerkelijk te investeren in het duurzamer maken van hun complete distributiekanaal. De boel duurzaam in beweging krijgen. Daar gaat het om!

Het mes snijdt aan twee kanten: Hoe schoner de onderneming hoe schoner het imago.

Neem nu vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 035-2055-035

Milieubeleid

zero2green voert een zero-emissie beleid voor al haar koeriersdiensten.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2019